У Криму оголосили мобілізацію резервістів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Криму оголосили мобілізацію резервістів

У Криму оголосили мобілізацію резервістів

Рефат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу заявив про те, що влада Криму оголосила мобілізацію резервного складу. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в  Facebook  Рефата Чубарова.


Роблячи таку заяву, Чубаров привів розповідь свідка, якого намагалися мобілізувати. "Вчора ввечері мені подзвонили на мобільний телефон і сказали на 11.00 ранку прибути до військкомату, маючи при собі паспорт та військовий квиток. Коли я прибув у військкомат, там вже було понад 100 осіб. У нас забрали військові квитки, які повернули через три години, але вже з виписаними повістками, в яких було написано, що слід з'явитися 10 лютого до 21:00 до воєнкома ", - передав його слова Чубаров.
Також Чубаров додав, що деяким видали спеціальні корінці, щоб вони їх вручили своєму керівництву за місцем роботи. Чубаров стверджує, що багато хто почав обурюватися таким діям влади, але "відповідь у окупантів одна - не прийдете самі у призначений час, заведемо під конвоєм ".
Раніше повідомлялося, що глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров сподівається, що Крим повернеться до  складу України  до 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?