Гороскоп на середу, 10 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на середу, 10 лютого

Гороскоп на середу, 10 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Ця доба допомагає Рибам подолати боязкість перед заборонами або своєю уявною неспроможністю. У той же час, не варто втрачати пильність і здатність бачити перспективу. Сьогодні свобода дарована вам перш за все в поточних справах. У довгострокових планах краще зберегти вірність ідеалам і принципам, навіть якщо вони обмежують вашу свободу. Обіцяють успіх контакти з іноземцями, представниками силових і правових структур, а також особисті відносини. Для важливих починань краще обрати іншу половину дня.


Водолій

Водолії можуть відправитися за покупками, зробити ряд вдалих угод або платіжних операцій. Не всі події дня піддаватимуться аналізу. Чуття може підказати рішення задачі, яке ви безуспішно шукали на логічному рівні або намагалися знайти шляхом вольових зусиль. Якщо у вас в пріоритеті строгий розрахунок, дієта, економія коштів, шопінг не варто затягувати до вечора. В кінці дня фланування магазинами може приспати вашу пильність, посилити схильність до гастрономічних чи інших спокус.


Козеріг

Цей день обіцяє Козерогам благополучне завершення будь-якої справи і емоційне задоволення від отриманого результату. Вранці не завадить обережність. У другій половині доби відпаде необхідність постійно озиратися на інших і звірятися з правилами. Для багатьох Козерогів єдиним обмеженням стануть їх власні страхи і старі звички. Рішення задач буде спочатку приходити на інтуїтивному рівні. Можливі хороші звістки. Інформація засвоїться краще, якщо викликала відгук у вашій душі.


Стрілець

У Стрільців є час для вирішення житлових проблем, захисту інтересів близьких, для розвитку сімейної справи або бізнесу, пов'язаного з національними традиціями. Вдалі угоди можливі в сфері нерухомості, послуг, фінансів, нічних розваг. Можна знайти підробіток або інше альтернативне джерело доходу. Поточні справи можуть зажадати секретності, проникливості, знання психології, а також гнучкої тактики. Зіпсувати справу може поганий настрій чи самопочуття, надмірна принциповість.


Скорпіон

Успішність Скорпіонів протягом дня зростатиме. Вранці не виключені об'єктивні перешкоди і відстрочки, можливі тимчасові організаційні проблеми, фінансові труднощі. Друга половина дня обіцяє вам усунення перепон, багате поле для особистої активності та підприємливості, вільний політ фантазії. Благополучно закінчиться авантюрне починання, добре пройдуть угоди, поїздки, переговори. Можливі подарунки, знахідки. Напередодні Дня всіх закоханих можна подумати над сюрпризом для пасії.


Терези

У Терезів на першому місці можуть виявитися ділові та побутові теми, питання поправки здоров'я і надання допомоги. Прості операції будуть виконані «на одному диханні». У більш складних і відповідальних справах краще не допускати неуважності і недбалості, діяти строго за інструкцією. Бажано все робити вчасно, запізнення ускладнить задачу. Варто проявити акуратність в рутинних процедурах, в лікувальних маніпуляціях, в поводженні з хімічними речовинами. Не завадить контроль за якістю робіт і послуг.


Діва

Дівам не варто відмовлятися від співпраці «тут і зараз», зі знайомими людьми. Щоб не було розчарувань, не варто випереджати події, а також порушувати закони, норми, традиції, йти проти інтересів сім'ї або групи. Небажані довгострокові договори і великі починання, позаяк помилка в них може обернутися кабалою. «Тонкою матерією» сьогодні є партнерські діалоги і любовні зв'язки. Не варто лізти на чужу психологічну територію, краще проявити дипломатичність, делікатність.


Лев

Левам не варто афішувати свої ініціативи, розкривати таємниці бізнесу і деталі приватного життя. Варто вжити заходів проти поширення чуток, витоку інформації, нечесних ігор. Може стати актуальним контакт з охоронним підприємством, секретною службою, страховою організацією, архівним або медичним закладом. Можна вдало вирішити питання з податком, внеском, компенсацією, ремонтом, заміною, поверненням платежу. Почуття можуть змусити забути про принципи, а захопленість справою - про реальний хід часу.


Рак

Раків чекає день з явним переважанням позитиву. Будь-які зусилля обіцяють результат. Головним джерелом енергії може стати гарний настрій, творче натхнення, тяга до знань, любов, надія, віра, бажання вийти за звичні межі, мрії про далекі країни. Навіть перешкоди служитимуть вашим цілям, змушуючи вас цінувати час, економити ресурси, дотримуватися техніки безпеки. Найбільшу свободу обіцяє вечір. Це відповідний момент для творчого виступу, побачення, знайомства, поїздки.


Близнюки

Близнюкам не варто забувати про повсякденні справи. Сьогодні обстановка дозволяє займатися рутиною, одночасно обмірковуючи плани або обговорюючи насущні проблеми. Хорошим мотивом для активності стане конкретна мета, наприклад, налагодження контактів, прояснення ситуації. Можливо, вас мотивує думка про майбутнє кар'єрне зростання. Вранці не виключені перешкоди, відмови, відсутність або байдужість потрібної людини. Щоб уникнути розбіжностей і марної трати сил, варто вчасно уточнювати ключові деталі.


Тілець

Тельці сьогодні подолають всі перешкоди, або допоможуть зробити це іншим людям. Можливо, вам знадобляться ваші знання або зв'язки. Відповідний день для ділового співробітництва, розвитку особистих відносин, просування своїх послуг і плодів творчості. Крім ділової, важлива емоційна складова подій, здатність до емпатії, співчуття, тонких відчуттів. Глибокі переживання допоможуть поглянути на ситуацію інакше, наприклад, з точки зору постраждалої сторони, або з позицій передбачуваного майбутнього.


Овен

Овни можуть зайнятися секретними справами, взяти участь у вирішенні чужих проблем. Можливі вчинки під впливом накопичених переживань. Не виключена спокуса обійти закон. Може стати в нагоді чутливість, фізична і психологічна гнучкість. Актуальними є приватні послуги, особливі доручення, приватні зустрічі і угоди. Якщо допустимі різні варіанти, вибрати кращий допоможе інтуїція або інстинкт самозбереження. Може знадобитися відвідування закритих установ, місць зберігання інформації, бюро знахідок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?