Мессі зроблять операцію на нирках
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі зроблять операцію на нирках

Мессі зроблять операцію на нирках
Джерело:  Sport.es

Футболіст збірної Аргентини і Барселони Ліонель Мессі перенесе операцію на нирках 9 лютого, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Sport.es.


У нирках Мессі були виявлені камені, однак, за інформацією видання, дискомфорту йому це не доставляє. Операція не матиме важкий характер, форвард в той же день зможе повернутися додому, а у четвер, 11 лютого, повинен повернутися до тренувань у складі Барселони.


У грудні у форварда збірної Аргентини трапилася ниркова коліка - гострий напад болю у поперековій ділянці, викликаний різким порушенням відтоку сечі з нирки і порушенням кровообігу в ній.


11 січня Мессі в п'ятий раз в кар'єрі став володарем призу «Золотий м'яч» ФІФА, ставши кращим гравцем світу за підсумками 2015 року. За підсумками голосування нападник «Барселони» набрав 41,33 відсотка голосів, відібравши титул у форварда мадридського «Реала» Кріштіану Роналду, який отримав 27,76 відсотка голосів.
У сезоні-2015/16 на рахунку 28-річного нападника 12 голів в 17 матчах за «Барселону» в чемпіонаті Іспанії.


Раніше повідомлялося, Мессі  зрівнявся з Ді Стефано  за матчами в прикладі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?