Президентські перегони в США: Нью-Гемпшир обрав Трампа і Сандерса
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентські перегони в США: Нью-Гемпшир обрав Трампа і Сандерса

Президентські перегони в США: Нью-Гемпшир обрав Трампа і Сандерса
Джерело:  BBC

Республіканець Дональд Трамп і демократ Берні Сандерс струснули президентські перегони в США однозначною перемогою на попередніх виборах в Нью-Гемпширі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Трамп може отримати вдвічі більше голосів, ніж наступний кандидат від Республіканської партії губернатор Огайо Джон Кейсіч. Колишній губернатор Флориди Джеб Буш, сенатор Техасу Тед Крус і сенатор Флориди Марко Рубіо змагаються за третє місце.
Сенатор Берні Сандерс, який з великим відривом обійшов свого суперника від Демократичної партії Хілларі Клінтон, сказав, що його перемога показує, що люди хочуть "реальних змін".
Варто відзначити, що обидва перемогли кандидата зараз піддаються критиці з боку великої політики.
Нью-Гемпшир є другим штатом, який вже зробив свій вибір делегатів. Минулого тижня голосування пройшло в Айові, де з абсолютно невеликим відривом перемогла Клінтон від Демократів і Крус від республіканців.
Результат виборів у Нью-Гемпширі може дати імпульс переможцям в наступних виборах в Південній Кароліні і Неваді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?