Мінагропрод просить НАБУ перевірити Артемсіль через зниження цін для РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Мінагропрод просить НАБУ перевірити Артемсіль через зниження цін для РФ

Мінагропрод просить НАБУ перевірити Артемсіль через зниження цін для РФ

Мінагропром звернувся в Національне антикорупційне бюро і міністерство внутрішніх справ з проханням перевірити інформацію про наявність зловживань на ДП «Артемсіль». Відповідні листи підписав міністр Олексій Павленко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінагропрому.
"Мінагрополітики просить перевірити інформацію щодо можливих правопорушень при реалізації технічної солі на ДП «Артемсіль». Зокрема, про незаконне заниження на держпідприємстві цін фірмам-посередникам на території України, зниження відпускної ціни при реалізації технічної солі для Російської Федерації, надання привілеїв при реалізації технічної солі одній фірмі тощо. Ця інформація була викладена в відеопрограмі «Схеми» (№74) Радіо Свобода від 5 лютого 2015 року", - йдеться в повідомленні.
Як відзначили в Мінагропромі, міністерство одразу зажадало пояснень від ДП «Артемсіль» щодо поширеної ЗМІ інформації і просить правоохоронні органи притягнути її до перевірок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?