Мін'юст переводить всі сервіси відомства в електронний формат
Категорія
Політика
Дата публікації

Мін'юст переводить всі сервіси відомства в електронний формат

Мін'юст переводить всі сервіси відомства в електронний формат
Джерело:  Hromadske

Міністерство юстиції України планує до кінця року перевести всі сервіси відомства в електронний формат. Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко в ході засідання спільної колегії МВС та Мін'юсту, передає ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.
«Наше завдання в цьому році - перевести всі сервіси, які були в Міністерстві юстиції, в електронний формат», - повідомив міністр.
Наприкінці жовтня минулого року Мін'юст запустив систему електронного апостиля, суть якого в тому, що громадяни за місцем проживання в будь-якому органі рагсу зможуть подати документи для засвідчення їх електронним апостилем. Ці документи оброблятимуться електронною системою, на них накладатиметься електронний апостиль і цей документ протягом 24 годин людина може роздрукувати з сайту або отримати його в рагсі.
Раніше повідомлялося, що міграційна служба запустила онлайн-чергу для оформлення паспортів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?