У США впровадили нові санкції проти КНДР
Категорія
Економіка
Дата публікації

У США впровадили нові санкції проти КНДР

У США впровадили нові санкції проти КНДР

У середу, 10 лютого, сенат Сполучених штатів Америки одностайно проголосував за законопроект, який стверджує нові санкції проти КНДР, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Рішення про впровадження нових санкцій було прийнято у відповідь на ядерні випробування, катастрофічну ситуацію з правами людини і кібердіяльність Північної Кореї.
Законопроект передбачає санкції проти тих, хто сприяє імпорту до Північної Кореї технологій, пов'язаних зі зброєю масового знищення, або тих, хто пов'язаний з порушенням прав людини в країні або підривною діяльністю в сфері кібербезпеки. Санкції передбачатимуть арешт активів, заборону на видачу віз в США і укладення державних контрактів.
Минулого тижня такий же законопроект ухвалено Палатою представників США.
Нагадаємо, на початку року Північна Корея провела четверте ядерне випробування, а в лютому запустила ракету дальньої дії, яку деякі вважають перевіркою забороненої ракетної техніки. Крім того, в КНДР відновили роботу плутонієвого реактора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?