РФ звинуватила США в бомбардуванні Алеппо
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ звинуватила США в бомбардуванні Алеппо

РФ звинуватила США в бомбардуванні Алеппо
Джерело:  NV

У Міноборони РФ поклали відповідальність за бомбардування сирійського міста Алеппо 3 лютого на США, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Як заявив представник російського відомства Ігор Конашенков, саме літаки ВПС США завдали повітряних ударів по сирійському місту, а не російська авіація. У Міноборони РФ зазначили, що російські літаки в районі Алеппо "вчора не працювали", а бомбардування проводилися тільки антиіділовською коаліцією.
"Учора о 13:55 за московським часом з території Туреччини найкоротшим курсом прямо на Алеппо в сирійське небо увійшли два штурмовики ВВС США А-10 і "по повній" відпрацювали по об'єктах в місті", - сказав Конашенков, додавши, що у служб РФ було недостатньо часу, щоб точно визначити приналежність дев'яти об'єктів, які нібито знищили американці.
Раніше Держсекретар США Джон Керрі заявив, що РФ перешкоджає миру в Сирії. Крім того, Міжнародний Комітет Червоного Хрест повідомив, що сплеск бойових дій в провінції Алеппо в Сирії призвів до переміщення близько 50 тисяч чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?