Після звіту уряду може бути підписаний меморандум із МВФ
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Після звіту уряду може бути підписаний меморандум із МВФ

Після звіту уряду може бути підписаний меморандум із МВФ

Меморандум з Міжнародним валютним фондом щодо другого перегляду 4-річної програми реформ, що схвалена і реалізується в Україні з березня 2015 року, може бути остаточно погоджений і підписаний після звіту Кабміну в парламенті, орієнтовно після 16 лютого, повідомив ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Очевидно, меморандум буде підписаний після 16 лютого, коли Кабмін пройде звіт в парламенті», - розповіло джерело, близьке до ходу переговорів з Фондом.
Підписання меморандуму дозволить МВФ провести засідання Ради директорів Фонду, в ході якого буде вирішено питання про продовження співпраці з Україною і виділення нашій країні третього кредитного траншу в обсязі $1,7 млрд. Два попередні транші загальним обсягом $6,7 млрд з $17,5 млрд Україна отримала минулого року.
Раніше повідомлялося, що МВФ думає про припинення співпраці з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?