Демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - Порошенко

Демобілізованих солдатів повинні замінити контрактники - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що найближчим часом потрібно провести роз'яснювальну роботу, щоб набрати нових бійців в контрактну армію, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Підбиваючи підсумки виконання завдань торішнього засідання Ради регіонального розвитку, президент відзначив ефективну роботу створених штабів добровольців, які забезпечують взаємодію з учасниками АТО, в ряді областей - Житомирській, Миколаївській, Дніпропетровській», - йдеться в повідомленні.
«Сьогодні у вас є нове завдання. Коли досвідчений боєць, який провів рік на фронті, повернувся додому, відпочив, але має бажання, патріотизм, досвід захищати державу, нам треба провести потужну роз'яснювальну роботу для того, щоб набирати наших славних воїнів для поповнення контрактної армії. Левова частина хвилі мобілізації, яка зараз повинна бути відправлена ​​додому, як ми і обіцяли, з огляду на демобілізацію, повинна бути заміщена контрактною складовою», - сказав Порошенко.
За його словами, в першу чергу це стосується воїнів, які володіють певними спеціальностями: механіків-водіїв, снайперів, десантників, спецназівців, які мають досвід і не вимагають навчання, щоб одразу ж приступити до виконання обов'язків.
«Сьогодні ми обговоримо графіки, кількість, і це, шановні голови, має стати вашою персональною відповідальністю», - підкреслив президент.
Нагадаємо, Порошенко створить з Лагард дорожню карту пріоритетних реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?