У Лондоні організовують екскурсії по маєтках олігархів з України і РФ
Категорія
Культура
Дата публікації

У Лондоні організовують екскурсії по маєтках олігархів з України і РФ

У Лондоні організовують екскурсії по маєтках олігархів з України і РФ
Джерело:  Голос Америки

Борці з корупцією з РФ організували в Лондоні автобусний тур під назвою «у володіннях лондонській клептократії» , передає ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.
Екскурсії проводить громадський діяч Роман Борисович спільно з колишнім директором Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, опозиціонером Володимиром Ошурком.
Під час екскурсії демонструють нерухомість російських і українських олігархів, які тісно пов'язані з багатьма українськими і російськими політиками, в тому числі з президентом РФ Володимиром Путіним.
Наприклад, Дмитро Фірташ в Лондоні має цілий комплекс будинків, а також володіє колишньою станцією лондонського метро. Найдорожче житло в центрі столиці Англії належить Рінату Ахметову. Його пентхаус оцінюється в 136 млн фунтів. Російський магнат Олег Дерипаска є власником будинку за кілька мільйонів фунтів. Також в Лондоні можна побачити маєток віце-прем'єра РФ Ігоря Шувалова.

Раніше повідомлялося, що російський опозиціонер Олексій Навальний подав до суду на Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?