У ПАТ Укргазвидобування проводять обшуки
Категорія
Політика
Дата публікації

У ПАТ Укргазвидобування проводять обшуки

У ПАТ Укргазвидобування проводять обшуки

У 4-х філіях ПАТ "Укргазвидобування" проводяться обшуки, їх керівникам заборонено з будь-ким в цей час спілкуватися, телефоном у тому числі, повідомляє Укргазвібобування на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

Підставою обшуку стала постанова Печерського суду в м. Києві, а «предметом обшуків є вилучення документів щодо взаємовідносин ПАТ «Укргазвидобування» з підприємствами-контрагентами з постачання обладнання протягом 2014-2015 років».

«Очищення йде. Головне, щоб все робилося в рамках закону, і "під шумок» не вийняли чогось зайвого. Є сигнали, що були спроби вийняти інші документи, крім тих, які вказані в ухвалі суду, а саме документи, які стосуються договорів СД. Наші юристи контролюють, щоб усе сталося в рамках, зазначених в ухвалі суду, і під шумок не сховали щось важливе», - написав у соцмережі керівник компанії Олег Прохоренко.

Нагадаємо, бюджет втратив 1 млрд гривень через аферу з Укргазвидобуванням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?