Розмова з Порошенко була конструктивною - Лагард
Категорія
Політика
Дата публікації

Розмова з Порошенко була конструктивною - Лагард

Розмова з Порошенко була конструктивною - Лагард
Джерело:  Укрінформ

Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард назвала розмову з Петром Порошенко конструктивним. Вони обговорили її жорстку заяву щодо ситуації в Україні. Про це йдеться в офіційному документі, який поширив у середу ввечері Міжнародний валютний фонд, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.


"Я мала конструктивну дискусію з президентом Петром Порошенко щодо питання, порушеного в моїй заяві для преси у середу вранці", - зазначила глава МВФ.
За її словами, Порошенко запевнив у своїй незмінній прихильності реформам, в тому числі, вдосконалення системи управління та боротьби з корупцією.
При цьому Лагард проінформувала про досягнення "принципової домовленості щодо дорожньої карти дій і пріоритетних заходів, забезпечення оперативного прогресу в рамках програми, яка допоможе утримати Україну на шляху до надійного і стійкого зростання".
Раніше повідомлялося, Порошенко створить з Лагард  дорожню карту пріоритетних реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?