Позиції АТО були обстріляні бойовиками 20 раз
Категорія
Політика
Дата публікації

Позиції АТО були обстріляні бойовиками 20 раз

Позиції АТО були обстріляні бойовиками 20 раз

З початку доби проросійські бойовики обстрілювали позиції АТО 20 разів, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  прес-службу АТО.


«Опорні пункти українських воїнів у Опитному, Пісках і на шахті Бутівка були обстріляні зі стрілецької зброї та протитанкових гранатометів. З аналогічної зброї бойовики тричі відкривали вогонь по Мар'їнці », - йдеться у повідомленні.
Також наголошується, що по нашими укріпленям в Луганському напраленні противник вів вогонь з великокаліберного кулемета.
«У районі тимчасово окупованої Горлівки окупанти застосовували по позиціях сил АТО у Новгородському і Верхньоторецька гранатомети. Крім цього, по нашими опорним пунктам у Майорську ворог вів вогонь із зенітної установки, а у Зайцевому - з міномета». - Підкреслює прес-центр і додає: «На Маріупольському напрямку українські зміцнення поблизу населеного пункту Павлопіль терористи обстріляли з гранатометів, а в Широкино працював ворожий снайпер».
Раніше повідомлялося, Мінські домовленості  не виконані, НВФ продовжують обстріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?