Гороскоп на п'ятницу, 12 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на п'ятницу, 12 лютого

Гороскоп на п'ятницу, 12 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам не варто ігнорувати сигнали, що натякають на фінансову кризу, а також на проблеми в дружніх, родинних і ділових відносинах. Можуть з'явитися (оформитися) думки про перебудову справ, загальну оптимізацію професійних підходів, реорганізацію фінансової та платіжної політики. Не завадить оцінити прибутковість нинішньої спеціалізації або посади, подумати про перспективи майбутнього. Може стати актуальним придбання електроніки, інформаційних матеріалів, засобів зв'язку, програмної продукції.


Водолій

Водоліїв можуть чекати несподівані зустрічі або звістки, хвилюючі моменти в дорозі, в ході спілкування, в процесі вибору. Випадковості і знахідки цієї доби виявляться дуже до речі - наприклад, допоможуть вам заощадити час, або швидко знайти те, що потрібно. Є передумови для професійної удачі, раптового осяяння. Можна поглянути під новим кутом на наявні знання, відомості, знайомства, загальну ситуацію. Нетривіальні ідеї, готові зірватися з язика, зірки радять вам притримати ще на кілька днів.


Козеріг

Козерогів чекає день, насичений інформацією, контактами або сюрпризами. До останньої хвилини можлива нервозність у зв'язку зі страхом не встигнути, помилитися. Ви можете нервувати, потрапивши в незнайому обстановку, в цейтнот, отримавши несподівану звістку. В деякі моменти доведеться довіритися долі і випадку. Козерогам, народженим в січні, варто тримати себе в руках, стежити за словами і жестами: під впливом хвилювання або роздратування є ризик сказати зайве, повестися надто екстравагантно.


Стрілець

Стрільцям корисно стежити за новинами, бути в курсі останніх змін в професійному середовищі, соціумі, віртуальному просторі. На близьке майбутнє можуть намітитися цікаві нові ідеї та плани, пов'язані з навчанням, поїздкою, інформаційним обміном, творчістю. Може вимагати уваги платіжний документ, електронний грошовий переказ. Є ймовірність спонтанної покупки. Ви можете не втриматися від придбання новинки - наприклад, нової версії комп'ютерного, медичного або іншого гаджета.


Скорпіон

Скорпіонів чекає цікавий і напружений робочий день. При цьому найбільш інтенсивними можуть стати не фізичні, а інтелектуальні навантаження. Можливо, вам доведеться багато працювати за комп'ютером, коригувати документи, радитися, вести листування, контактувати з молодими співробітниками або з програмістами. Не виключене коротке термінове відрядження. Якщо ви змінили колектив, вам вдасться швидко включитися в роботу, завести знайомства. На постійному місці роботи можливе чергове нововведення.


Терези

Для Терезів сьогодні мають велике значення правила співпраці. У приватному житті на першому місці можуть опинитися відносини з батьками і партнером по шлюбу. Взаємодія (або співіснування на одній території) не принесе особливих проблем, якщо строго дотримуватися правил гри, не переступати закони і взаємні домовленості. У складному випадку корисно звернутися до юриста або старшому друга. Для подружжя мотивуючим і одночасно стримуючим фактором будуть обов'язки перед загальними дітьми.


Діва

Дівам не варто захоплюватися експериментом заради експерименту. Ризик виправданий, якщо ви поспішаєте, або можливість вирішити завдання має принципове значення. Сьогодні можна просунутися в справах, пов'язаних з житлом, нерухомістю, професією. Можлива нервозність. Зайнятість може не залишити часу на повноцінне спілкування з дітьми, на романтику. Не варто надавати значення попутним ускладненням (суперечкам, дрібним прорахункам і технічним збоям), вони можуть бути всього лише природним наслідком ситуації, що склалася.


Лев

Ситуації цього дня вельми сприятливі для реалізації планів сонячних Львів. Можна розраховувати або на дружню підтримку, або на вдалий збіг обставин. Ви можете зміцнитися в своїх основних переконаннях, зробити більш стабільним особистий авторитет, підтвердити або відвоювати свої законні права. Гострі моменти (поспіх, суперечка, екстремальні умови) лише підштовхнуть ваш ентузіазм і змусять вас діяти в обхід деяких шаблонів - наприклад, мислити швидше, оминути традиційні ритуали.


Рак

Для Раків сьогодні на першому місці цільові контакти. У спілкуванні, особливо з вищестоячими особами, клієнтами та співробітниками установ, краще дотримуватися офіційного тону, бачити грань між демократичністю та панібратством. Можлива суєта, пов'язана з оформленням паперів, підтриманням зв'язку. Рутинна нарада може пройти на підвищених тонах або в обстановці поспіху. На порядку денному може виявитися неординарне питання, нештатна ситуація, гаряча тема. Якщо час не терпить, краще «ставити питання ребром».


Близнюки

Близнюки протягом дня переживуть ряд неспокійних моментів, але отриманий результат вартуватиме зусиль і ризиків. Є можливість поставити крапку в обридлій історії, остаточно закрити критичне для вас питання. Приємне відчуття виконаного обов'язку компенсує моральні витрати. Важливим фактором є своєчасність, вміння укластися в заданий графік. Можливі обриви зв'язку, дрібні сварки. Варто поквапитися, якщо ви ще не здали в потрібні інстанції службовий звіт, податкову декларацію.


Тілець

Тельцям зірки радять проявити оперативність і не пропускати відповідний момент для дій. Деякі можливості цього дня унікальні, і якщо ви забаритеся, вам доведеться довго чекати аналогічного шансу. Доля може надати вам можливість швидко оформити документ, задіяти знайомство, кудись встигнути. Можлива спонтанна поїздка, непередбачена зустріч. Основною зброєю сьогодні є знання і зв'язки. У суперечках краще використовувати короткі ємні тези, яскраві і однозначні аргументи.


Овен

Незважаючи на відданість друзям і корпоративним цінностям, в поведінці Овнів сьогодні буде частка егоїзму. Сьогодні ви емоційні, відкриті для контакту, здатні яскраво і вельми конкретно висловлювати свої думки, красномовно захищати свої права, висновки, ідеї, професійні позиції. Можливі суперечки з колегами, підлеглими, начальством. Не найбільш вдалий день для покупок, особливо оперування великими сумами: ви можете нераціонально витратити наявні кошти, погрішити проти смаку у виборі речей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?