Українка вийшла у чвертьфінал тенісного турніру у Санкт-Петербурзі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка вийшла у чвертьфінал тенісного турніру у Санкт-Петербурзі

Українка вийшла у чвертьфінал тенісного турніру у Санкт-Петербурзі

У Санкт-Петербурзі (Росія) завершився матч другого кола тенісного турніру St. Petersburg Ladies Trophy з призовим фондом в $687,9 тис, в якому українка Катерина Козлова обіграла росіянку Олену Весніну, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Великий теніс Україн и.


Матч завершився з рахунком 2-6 6-3 6-2.


Програвши перший сет і поступаючись вже у другому з брейком, українці вдалося не тільки повернути інтригу в партію, а й перевести гру у вирішальний сет. Козлова заграла стабільніше, в той час як її суперниця стала частіше помилятися. У третій партії Козлова першою зробила брейк, але Весніна тут же відіграла програний гейм. Вдруге була сильнішою на подачі суперниці Катерина і змогла проявити холоднокровність, щоб утримати свій гейм з 0:30. Українка навіть змогла втретє зробити брейк і потім успішно подала на матч.


"На мій погляд, Олена дуже агресивно почала цю зустріч. А ось я на старті була трохи повільна, знадобився час, щоб увійти в гру. Це було дуже складно переламати хід поєдинку, але мені вдалося. Сьогодні буду готуватися до матчу Іванович і постараюся відновитися до завтрашнього чвертьфіналу ", - зазначила після гри Козлова.


В 1/4 фіналу нашу тенісистку чекає протистояння з Аною Іванович (Сербія).


Турнір у Санкт-Петербурзі проходить з 8 по 14 лютого.


Нагадаємо, першу тенісистку України тепер тренує  Жюстін Енен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?