Facebook збирається забезпечити індійців доступом в інтернет
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook збирається забезпечити індійців доступом в інтернет

Facebook збирається забезпечити індійців доступом в інтернет
Джерело:  ТАРС

Facebook не хоче зупинятися і намагається за оптимальною ціною забезпечити доступом в інтернет широких верств користувачів Індії. Про це заявив засновник компанії Марк Цукерберг у відповідь на рішення влади країни тимчасово заблокувати безкоштовний доступ до ряду сайтів через додаток Facebook для смартфонів, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  ТАСС.


"Ми ніколи не відмовимося від важливої мети забезпечення зв'язку в Індії, тому що більше мільярда людей у цій країні не мають доступу в інтернет", - підкреслив Цукерберг. "Ми знаємо, що надаючи їм зв'язок, ми можемо допомогти їм вибратися з бідності, створити мільйони робочих місць і розширити можливості для отримання освіти", - додав він.


Заборона влади Індії стосується його особистого проекту Free Basics, який розрахований на найбідніші верстви населення понад 35 країн, що розвиваються. Програма дозволяє користувачеві за допомогою мобільного додатку Facebook без додаткових витрат заходити на обмежену кількість сайтів, користуватися месенджерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?