План США по боротьбі з ІДІЛ отримав схвалення НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

План США по боротьбі з ІДІЛ отримав схвалення НАТО

План США по боротьбі з ІДІЛ отримав схвалення НАТО
Джерело:  Associated Press

Міністр оборони США Ештон Картер сказав, що міністри оборони з більш ніж двох десятків країн дали "широке схвалення" поліпшеного плану США для боротьби з Ісламською державою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Після зустрічі в штаб-квартирі НАТО Картер повідомив журналістам, що майже всі учасники або запевнили в нових військових зобов'язаннях, або сказали, що уряд їх країн розгляне новий внесок. Він передбачив "відчутний результат" в Іраку і Сирії, починаючи з березня.
"Ми всі будемо озиратися на цю перемогу і згадувати, хто брав участь в боротьбі", - сказав Картер, звертаючись до партнерів по коаліції, закликаючи їх розширити і поглибити свої військові внески.
Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс погодився в четвер розгорнути повітряно-десантне командування НАТО і контрольовані літаки, щоб звільнити аналогічний літак США для повітряної кампанії в Сирії та Іраку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?