Заступник міністра економіки розповів, чому немає реформ
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступник міністра економіки розповів, чому немає реформ

Заступник міністра економіки розповів, чому немає реформ
Джерело:  online.ua

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов і група молодих реформаторів оприлюднили лист, в якому розповіли, чому реформи не працюють.
Про це повідомляє Нефедов на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Останнім часом багато хто з нас подав у відставку, тому що не бачив можливості продовжувати робити реформи. Але навіть ті, хто поки залишається "лупати сю скалу", солідарні з ними в необхідності публічно заявити про системну кризу і критично важливі кроки для її подолання", - йдеться в заяві.
У листі викладаються такі перешкоди у впровадженні економічних реформ:
• Через відсутність чіткого мандату від політичних сил багато реформ, для здійснення яких потрібно 3-6 місяців, і яких чекають люди, не дають завершити протягом року, а іноді навіть і почати.
• Ми маємо корупцію на всіх рівнях, безкарність і лицемірство все ще є нормальним явищем.
• Немає технократичного уряду, за духом і принципами, неможливо залучати достатню кількість некорумпованих професіоналів до роботи на державній службі.
Як повідомляв ONLINE.UA, заступники Абромавічуса заявили про те, що йдуть у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?