Відомій українській журналістці погрожують убивством
Категорія
Події
Дата публікації

Відомій українській журналістці погрожують убивством

Відомій українській журналістці погрожують убивством
Джерело:  NV

Журналістці одного з українських видань Христині Бердинських, яка кілька тижнів тому написала матеріал про бізнес екс-регіонала Юрія Бойка, прийшло СМС-повідомлення з погрозами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"Кристина, ще один висер в журналах про Київгаз, і твій пам'ятник стоятиме поруч із пам'ятником Гонгадзе", - говорилося в повідомленні.



Наприкінці січня Христина Бердинських підготувала матеріал про бізнес екс-регіонала Юрія Бойка. У статті згадувалася і компанія Київгаз, якою управляє зять глави Опозиційного блоку Сергій Горовий.
"Бойко не тільки уникає суду, а й залишається значимою фігурою в газовій галузі, контролюючи один з важливих активів - компанію Київгаз. Його зять Сергій Горовий вже шостий рік працює головою правління Київгазу, який частково перебуває в муніципальній власності", - йшлося в статті.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?