Глави МЗС України та Катару обговорили двосторонні відносини
Категорія
Політика
Дата публікації

Глави МЗС України та Катару обговорили двосторонні відносини

МЗС України
Глави МЗС України та Катару обговорили двосторонні відносини

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в Мюнхені зустрівся з міністром закордонних справ Катару Шейхом Мохаммедом бін Абдулрахманом бін Джассіма Аль-Тані та обговорив питання двосторонніх контактов.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  МЗС Україн и.
"Питання активізації двосторонніх контактів на високому та найвищому рівні були в центрі уваги зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та керівника зовнішньополітичного відомства Катару Шейха Мохаммеда бін Абдулрахмана бін Джассіма Аль-Тані, що відбулася на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки", - йдеться у повідомленні.
Зазначається також, що міністри обмінялися думками щодо ситуації в Сирії, зокрема, в контексті досягнутих сторонами конфлікту й міжнародними посередниками домовленостей щодо тимчасового припинення вогню.
Раніше повідомлялося, що у Кремлі пройшли  переговори РФ та Катару  по Сирії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?