Український лижник дійшов до півфіналу спринту юнацької Олімпіади
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український лижник дійшов до півфіналу спринту юнацької Олімпіади

Український лижник дійшов до півфіналу спринту юнацької Олімпіади
Джерело:  online.ua

У Ліллехаммері (Норвегія) завершився розіграш перших двох комплектів нагород у лижному спринті, де у чоловічих змаганнях Андрій Орлик дійшов до полуфіналу.


Про це повідомляє

ONLINE.UA

, посилаючись на офіційний сайт змагань.


Наш спортсмен посів у цій гонці 5-е місце з результатом 3 хвилини 12,21 секунди. Він на 9,86 секунди відстав від переможця півфіналу норвежця Томаса Хелланд Ларсена.


Чемпіоном Ігор в цьому виді програми став Магнус Кім з Південної Корей, що показав у фіналі результат 2 хвилини 59,56 секунди. Призерами стали Ларсен (1,17 сек відставання) і Лаурі Манніла з Фінляндії (2,28 сек.).


Трохи раніше першим чемпіоном Ігор в Ліллехаммері стала Моа Лундгрен зі Швеції - 3 хвилини 26,35 секунди. У число призерів потрапили ще одна шведка Йоханна Хагстром (1,74 секунди відставання) і Лаура Шамо з Франції (3,21).


Раніше повідомлялося, шведський лижник побудував 950-сильну Audi RS6  у стилі DTM.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?