Жінки закохуються з шостого погляду
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Жінки закохуються з шостого погляду

Жінки закохуються з шостого погляду

Британські психологи впевнені, щоб закохатися жінці мало одного погляду. Щоб закохатися жінці потрібно мінімум шість разів поглянути на потенційного коханого.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на The Jewish Times.
Фахівці психологи з Великобританії встановили, що для визначення свого ставлення до чоловіка, жінці потрібно 45 секунд або 6 поглядів. Адже їй необхідно оцінити не тільки зовнішність, а й інші характерні особливості, такі як манера спілкування, звички та інше.
Під час експериментального спостереження за представницями прекрасної статі, вчені встановили, що на першому місці для них є зовнішність і особа. Далі вони звертають увагу на сімейний статус, після на одяг і взуття, манеру поведінки і статуру. Таким чином любов з першого погляду для жінок технічно не можлива.
А ось чоловіки навпаки, після оцінки зовнішності жінки, вони можуть відразу визначиться чи підходить вона їм для відносин.
Раніше ONLINE.UA зробив добірку ніжних фотографій про те, що  любов всюди.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?