На Мальдіви тепер можна тільки за «синіми» і біометричними паспортами
Категорія
Культура
Дата публікації

На Мальдіви тепер можна тільки за «синіми» і біометричними паспортами

На Мальдіви тепер можна тільки за «синіми» і біометричними паспортами
Джерело:  online.ua

Всім українським туроператорам влада Мальдівських островів повідомила, що в'їзд до республіки тепер можливий тільки по «синім» або біометричним закордоннім поспортам.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на TourDom.


Українці, які прибувають у Мальдівську Республіку, повинні пред'являти «сині», або біометричні паспорти, які мають ідентифікаційну пластикову сторінку. Старі «червоні» паспорти без пластикової сторінки не ідентифікуються новою митною системою і не будуть прийматися. Про це туроператорів повідомляють їх приймаючі партнери на Мальдівах. Чіткий термін вступу в силу змін не називається, проте окремі туркомпанії вважали за потрібне донести інформацію до агентів.
«Дане розпорядження влади Мальдів видали ще в листопаді минулого року, але ми отримали його лише днями. Наскільки суворо його будуть виконувати – невідомо, з власниками закордонних паспортів старого зразка нашої компанії не було жодного інциденту, але попередження отримано, і ми повинні про це повідомити», – розповів керівник напрямку Мальдів Join UP! Євген Хаджинов.
В іншій компанії, що отримала аналогічну розсилку, відзначають, що, як правило, влада Мальдів не поспішає впроваджувати на практиці власні нововведення. «Досі не введений сервісний збір для туристів, хоча відповідне рішення прийнято приблизно рік тому», – зазначив співрозмовник.


Напомним, ONLINE.UA создал фотоподборку  города в океане.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?