Бомбардування Сирії справа рук Туреччини, а не Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Бомбардування Сирії справа рук Туреччини, а не Росії

Бомбардування Сирії справа рук Туреччини, а не Росії
Джерело:  IzRus

У суботу, 13 лютого, по позиціях військових, підпорядкованих Башару Асаду, на півночі Сирії турецькими ВПС були нанесені повітряні удари.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  IzRus.


Авіаудари відбувалися мінімум в два підходи, і вони були помстою за обстріл позицій турецької армії. Поки літаки Туреччини здійснювали наліт, їм ніхто не міг перешкодити, тому втрат серед турецьких сил зафіксовано не було.


Оскільки на території Сирії розміщені комплекси ППО РФ, в тому числі і С-400, і з огляду на те, що російські військові обіцяли наступного разу відкривати вогонь на будь-яку підозрілу загрозу, спочатку в бомбардуванні була звинувачена Росія.


У США зробили заяву, в якій просили Туреччину припинити ведення вогню і перестати користуватися плутаниною в Сирії для захоплення території.


Вадим Лукашевич, - російський незалежний авіаційний експерт, кандидат технічних наук, - прокоментував цю подію наступним чином:


Раніше ONLINE.UA публікував інформацію про те, що  Башар Асад заявляв про свій намір повернути Сирію  при застосуванні сили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?