Шкода їх: в мережі висміяли відео з "дочками офіцерів" з Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Шкода їх: в мережі висміяли відео з "дочками офіцерів" з Криму

Шкода їх: в мережі висміяли відео з "дочками офіцерів" з Криму

В окупованому Криму "дочки офіцерів" з Кримського федерального університету записали відеозвернення до генерального секретаря ООН Пан Гі Муна.
Про це у себе на сторінці в Facebook пише Аркадій Бабченко.
"Знаєте, що мене у всіх цих комсомольських зборах приводить у трепет? Вроджена персональна переконаність у власній світовій пуповості", - пише Бабченко.
"Здрастуйте, мене звуть Софія, мені 18 років, я вчуся в університеті одного провінційного міста, але хочу поговорити з усім ООН, Пан Гі Муном, Бараком Обамою і представниками всіх країн", - йдеться у відеозверненні.
"Непогана така заявочка для першокурсниці, яка два дні як паспорт отримала, правда? А цей ролик саме так і починається. Що там далі, не знаю, але, думаю, заявки на перемогу приблизно такого ж рівня складності. Ну, тут Пан Гі Мун, звичайно, все кидає, біжить з перекинутим обличчям: Барак, Барак, ти чув, тут Софія з Федерального (ну, а як інакше, кожен університет кожного Замухінська в цій країні - Федеральний, і обов'язково з Великої Літери) університету цього півострова - як його там, чорт, де він хоч розташований, в Сибіру, у них же там в бензоколонці все в Сибіру - загалом, пані її величність першокурсниця говоритимуть з нами! Блін, що ж робити, все пропало!!! Терміново дзвони Ангелі! Піднімай вертольоти! Це ж Софія! З Федерального кримського! А ми не в "Бріоні"! Все пропало, боже мій, все пропало!", - коментує відео Бабченко.



Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що студенти ВНЗ в Росії записали відео, в якому звернулися до генерального секретаря ООН Пан Гі Муна, а також Міжнародного Гаазького Трибуналу з закликом судити президента США Барака Обаму як військового злочинця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?