Прем'єр Росії прокоментував слова про "війну" з Заходом
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Росії прокоментував слова про "війну" з Заходом

Прем'єр Росії прокоментував слова про "війну" з Заходом
Джерело:  TIME

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв спробував пом'якшити зауваження, зроблене ним під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки, про те, що Росія і Захід «скотилися в період нової холодної війни».

Такий коментар він дав у своєму інтерв'ю виданню TIME, повідомляє ONLINE.UA.

"Ви запитували мене про холодну війну, - сказав Медведєв, незважаючи на те, що про це не йшлося. - Я ніколи не говорив, що нова холодна війна вже почалася. Швидше за все, дії військового альянсу НАТО штовхають нас до пробудження нової холодної війни. Я говорив про це, і я готовий підтвердити свої слова".
Відзначимо, що інтерв'ю відбувалося в суботу, за кілька годин після його заяви на конференції.
Медведєв також назвав розміщення додаткових військ НАТО в Східній Європі для стримування російської агресії підготовкою до такої війни.
"Якщо це не підготовка до нової холодної війни, то для чого тоді це потрібно? Для гарячої війни? Така реальність", - сказав він.
ONLINE.UA також повідомляв, що глава розвідки США Джеймс Клеппер, звертаючись до Сенату, заявив, що спроби РФ конкурувати з силою США можуть спровокувати холодну війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?