У Саакашвілі прокоментували відставку Каська
Категорія
Політика
Дата публікації

У Саакашвілі прокоментували відставку Каська

У Саакашвілі прокоментували відставку Каська

Заступник генерального прокурора України і людина з команди Міхеїла Саакашвілі Давид Сакварелідзе відреагував на заяву Віталія Каська про відставку.
"Мене дуже засмутила сьогоднішня новина про відхід з посади мого колеги і товариша Віталія Каська. За вже майже рік роботи в прокуратурі України я встиг взнати його як людину, що відрізняється високими моральними якостями, і реального професіонала своєї справи. Протягом усього цього часу він щиро підтримував і підтримує всі починання і кроки, спрямовані на побудову сучасної, некорумпованої і професійної прокуратури України, яка буде захищати інтереси українського народу - як він на те справді заслуговує", - написав Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook.
Заступник генпрокурора зазначив, що відставка Каська - це серйозна втрата для всієї команди і тих людей, які вірили і вірять в те, що систему можна і потрібно змінити.
"За рік нелегкої роботи нам вдалося знайти нових партнерів як всередині системи, так і за її межами. Дуже важливо підтримувати мотивацію і ентузіазм всіх хлопців, які не побоялися піти проти системи в згаданій Віталієм резонансній справі, за яку безкомпромісно взялася служба Генеральної іспекціі. Не менш важливо - довести розпочате до кінця з розумінням того, що нас і надалі чекатимуть певні труднощі і перешкоди", - додав Сакварелідзе.
Раніше повідомлялося, що в Генеральній прокуратурі України заяву Віталія Каська про відставку з поста заступника генпрокурора назвали піар-акцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?