У Сирії розбомбили дві лікарні: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Сирії розбомбили дві лікарні: з'явилося фото

У Сирії розбомбили дві лікарні: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

На північному заході Сирії в результаті серії авіаударів вранці у понеділок, 15 лютого, були зруйновані дві лікарні, в результаті чого постраждали більше десятка чоловік та мінімум 8 пропали безвісти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на організацію.
Медична благодійна організація повідомила, що вісім співробітників пропали безвісти, після того як чотири ракети потрапили в лікарню в підконтрольному повстанцям місті Мааррет-ен-Нууман, близько 30 км на південь від Ідліб, протягом декількох хвилин одна від одної.

Також, за повідомленнями, в результаті повітряного удару цього ж ранку по лікарні в місті Аазаз, північна Сирія, загинуло не менше ніж 10 осіб.
Нагадаємо, в п'ятницю, 12 лютого, РФ, США і інші світові держави підписали угоду про припинення бойових дій у Сирії.
Організація Лікарі без кондонів не повідомляє, хто несе відповідальність за авіаудари, але Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини каже, що напади на місто було здійснено Росією, а також що мінімум дев'ять осіб загинули.
Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті авіаударів по госпіталю в місті Тафас на кордоні Сирії з Іорданією загинуло 3 особи та 6 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?