У Путіна вирішили звинуватити Україну в свавіллі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна вирішили звинуватити Україну в свавіллі

У Путіна вирішили звинуватити Україну в свавіллі
Джерело:  online.ua

Кремль обурила ситуація, що склалася з транзитним переміщенням російських автомобілів по території України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Це питання надзвичайної важливості. Безумовно, це абсолютно обурливо, коли при потуранні влади на Україні подібне беззаконня твориться щодо наших перевізників. Це, звичайно, неприпустимо", - заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.
Він підкреслив, що в Кремлі уважно стежать за ситуацією. "Виходимо з того, що в Мінтрансі енергійні заходи вживаються для розблокування цієї ситуації і для забезпечення адекватних заходів у відповідь у разі небажаного продовження цієї кризової ситуації", - підкреслив Пєсков, нагадавши, що російська сторона вже пішла на "вимушені контрзаходи, які оголосив Мінтранс" .
Також Пєсков зазначив, що поки не має інформації про офіційно оголошене урядом України рішення зупинити рух російських вантажівок.
"Я не знаю про це, я не знаю, що за цим стоїть. Але в будь-якому випадку це абсолютно суперечить нормам міжнародного права, принципам міжнародної організації, яка займається міжнародними перевезеннями. Це, що називається, ні в які ворота не лізе", - підкреслив прес-секретар президента РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, Україна спіймала Росію на брехні про заборону для вантажівок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?