Українка перемогла на марафоні в Лос-Анджелесі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка перемогла на марафоні в Лос-Анджелесі

Українка перемогла на марафоні в Лос-Анджелесі
Джерело:  xsport.ua

Українка Наталія Легонькова виграла традиційний Лос-анджелеський марафон. Вона подолала дистанцію 42 км 195 м, що проходить вулицями «міста ангелів», за 2 години 30 хвилин 41 секунду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Хsport.ua.
Українська легкоатлетка довгий час бігла в дуеті з ефіопкою Серркалем Абрха, але на завершальній 5-кілометрівці пішла у відрив від суперниці, вигравши у неї на фініші 1:42. Трійку замкнула американка Джулія Будняк з відставанням в 14:02.
Щорічний марафон в Лос-Анджелесі проводиться з 1986 року. Українки 4 рази ставали тріумфаторами марафону - Любов Клочко (1993 і 1996) і Тетяна Позднякова (2003 і 2004). На трасі не може бути встановлений світовий рекорд, позаяк траса не відповідає правилам IAAF (має неприпустимий перепад висот, зокрема в 2015 році він становив 122,22 м замість максимально допустимих 42,195 м).
Раніше повідомлялося, що на етапі змагань за Кубок світу з біатлону пройшла естафетна гонка серед жіночих збірних, де українська команда спромоглася посісти друге місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?