Це ще не дно: соцмережі відреагували на відставку Каська
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ще не дно: соцмережі відреагували на відставку Каська

Це ще не дно: соцмережі відреагували на відставку Каська
Джерело:  online.ua

У понеділок, 15 лютого, заступник генерального прокурора Віталій Касько написав рапорт про звільнення.
Коментуючи своє рішення, Касько заявив, що в ГПУ працюють не право і закон, а свавілля і беззаконня, а ключові позиції в Генпрокуратурі з кожним днем ​​займає все більше вихованців і послідовників екс-глави відомства Віктора Пшонки.
У Генпрокуратурі відставку назвали "піар-акцією". У свою чергу посол США в Україні Джеффрі Пайетт заявив, що відставка Каська зашкодить реформі прокуратури, а Давид Сакварелідзе зазначив, що відхід заступника генпрокурора- це серйозна втрата для всієї команди і тих людей, які вірили і вірять в те, що систему можна і потрібно змінити.
Рішення Касько викликало великий резонанс і бурхливе обговорення в українському суспільстві. Редакція ONLINE.UA зібрала думки журналістів, блогерів і політиків на відставку заступника Генпрокурора.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?