Аваков нагородив скандального Ківу пістолетом: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков нагородив скандального Ківу пістолетом: опубліковано фото

Аваков нагородив скандального Ківу пістолетом: опубліковано фото

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив нагороду у вигляді пістолета начальнику департаменту протидії наркозлочинності Іллі Ківі.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Українську правду.
У наказі Авакова кажуть, що Ківа нагороджений "за особливі заслуги у захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, за зразкове виконання службового та громадянського обов'язку, виявлені при цьому честь і доблесть".

==0==


Такий вчинок міністра МВС викликав бурхливу реакцію. Так, один з нардепів Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook висловився наступним чином:
«Минулої п'ятниці Аваков нагородив Ківу пістолетом. Не рік тому, не півтора, а у минулу п'ятницю! Після всіх скандалів, після маски-шоу, після заяв цього неадекватного співробітника МВС про те, що йому "Кадировські" принципи про справедливість вище закону. Як це називається? Або у Авакова вже "лебедина пісня" і він дарує пістолети всім за списком друзів, або ж це рішення - виклик всьому суспільству, якому плюнули в обличчя ».
Як відомо, Ківа неодноразово робив скандальні заяви і вчинки. Зокрема, він влаштував облаву на нічний клуб Closer, заявивши, що там були виявлені наркотики. Пізніше Ківа заявив, що суд закрив цей клуб на три місяці.
Також Ківа відомий своїми неоднозначними заявами. Зокрема, у відповідь на те, чи готовий він пройти поліграф, чиновник поцікавився, чи готовий поліграф "пройти його".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?