Берлін вимагає від України чіткого виконання зобов'язань по реформам
Категорія
Політика
Дата публікації

Берлін вимагає від України чіткого виконання зобов'язань по реформам

Берлін вимагає від України чіткого виконання зобов'язань по реформам

Уряд Німеччини "наполягає" на тому, щоб на поточному тижні влада України взяла на себе чітке зобов'язання щодо продовження реформ.
Про це заявив сьогодні, 15 лютого, прес-секретар Міністерства закордонних справ Німеччини, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на DW.
Уряд Німеччини попередив українську владу про те, що відхилення від наміченого курсу реформ загрожує наслідками, зазначає видання.
Як заявив представник зовнішньополітичного відомства ФРН, скандал навколо відставки міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса повинен стати для Києва "сигналом до пробудження".
"Ми наполягаємо на тому, щоб на цьому тижні і надалі українське керівництво, український парламент, український уряд і президент взяли на себе чітке зобов'язання послідовно продовжувати колись прийнятий курс реформ", - цитує прес-секретаря.
Представник німецького МЗС нагадав, що багатомільярдні пакети фінансової допомоги Україні видаються на основі добровільного проведення країною фундаментальних реформ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?