По прихильникам "Кримнаш" пішли кованими чобітьми - журналіст
Категорія
Культура
Дата публікації

По прихильникам "Кримнаш" пішли кованими чобітьми - журналіст

По прихильникам "Кримнаш" пішли кованими чобітьми - журналіст
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров висловив думку про своїх співвітчизників, які радіють приєднання Криму, але не розуміють всіх процесів, які відбуваються навколо півострова.
Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на Ехо Москви.
«Вішали портретики Путіна, вони справно кричали «Кримнаш» і всі по ним пішли кованими чобітьми. Але я підозрюю, що вони будуть тільки сильніше любити цю владу», - сказав Невзоров.
У той же час Невзоров вважає, що нікого не треба засуджувати.
«І знаєте, напевно, тут міркувати про те, що ці люди, ці всі ларьочники, вони всі теж кричали «Кримнаш», вони всі повинні були розуміти, до чого все йде. Вони схвально хмикали, вислуховуючи по телевізору багатозначність Кадирова. Вони зобов'язані були зрозуміти, що це прийде на їхню вулицю. Але взагалі не можна до них пред'являти будь-яких суворих претензій. Тому що це не їхня справа і не їх вміння оцінювати ситуацію. Не можна взагалі корову оцінювати по її здатності вишивати. У корови зовсім інші обов'язки. І те, що всі ці люди користувалися цими соціальними оберегами, виконували соціальні обряди, обв'язували колорадськими стрічками, які, до речі, визнані нацистською символікою в ряді європейських країн. Вже».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?