Шевченко призначений тренером збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко призначений тренером збірної України

Шевченко призначений тренером збірної України
Джерело:  Football.ua

Колишній форвард збірної України Андрій Шевченко офіційно призначений одним із помічників Михайла Фоменка і допомагатиме йому готувати національну збірну на Євро-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Football.ua.
У Будинку футболу відбулася прес-конференція, на якій головний тренер збірної України Михайло Фоменко оголосив про приєднання до тренерського штабу легендарного футболіста київського Динамо і Мілана Андрія Шевченка. Він обійняв посаду Олександра Заварова, який покинув тренерський штаб збірної, позаяк ФФУ не продовжила з ним контракт. Заваров працював асистентом Фоменка більше трьох років.
"Хочу подякувати хлопцям і головному тренерові за можливість бути в складі штабу збірної України. Це величезна честь для мене. Сьогодні я повертаюся в футбол після чотирьох років відпустки. Постараюся виправдати покладену на себе довіру", - сказав Шевченко.
Новоспечений помічник наставника збірної України згадав Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо і Валерія Лобановського, які вплинули на його становлення як гравця, так і тренера.
Крім Шевченка до штабу національної збірної також увійшли: Володимир Онищенко, Юрій Савуха і Віталій Шпанюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?