У Бразилії заморозили активи Неймара на $50 млн
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Бразилії заморозили активи Неймара на $50 млн

У Бразилії заморозили активи Неймара на $50 млн
Джерело:  BBC

Федеральний суд Сан-Паулу видав ордер на заморозку активів нападника національної збірної Бразилії і каталонської Барселони Неймара.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Серед активів виявилися яхта, літак і нерухомість. Загальна вартість заморожених активів становить близько $50 млн. Неймара звинувачують в ухилянні від сплати податків. Минулого року бразильський суд визнав самого футболіста, його сім'ю і пов'язані з ними компанії винними в ухиленні від сплати податків на суму в $16 млн в період з 2011 по 2013 роки, коли гравець виступав за бразильський клуб Сантос.
Неймар звинувачення заперечує. Гравець Барселони подав апеляцію до Федерального суду Сан-Паулу, але вона була відхилена. Це рішення і стало причиною для видачі ордерів на арешт активів футболіста.
В Іспанії розслідується справа щодо переведення Неймара до Барселони. Каталонський клуб заявив, що заплатив за футболіста 57,1 млн євро, більшу частину цих коштів отримала компанія Neymar Santos, яка належить батькові Неймара. При цьому розслідування показало, що Барселона витратила на трансфер Неймара 83,3 млн євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?