Рада вирішить долю Кабміну Яценюка: онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада вирішить долю Кабміну Яценюка: онлайн-трансляція

Рада вирішить долю Кабміну Яценюка: онлайн-трансляція

Сьогодні Верховна Рада заслухає звіт уряду Арсенія Яценюка про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету міністрів (є ймовірність того, що Кабмін буде відправлений у відставку) та готує до розгляду законопроекти в рамках виконання Плану дій щодо лібералізації Євросоюзом візового режиму для України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Ці законопроекти стосуються процедури арешту майна і інституту спецконфіскаціі, а також Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Також парламент розгляне проект закону про роботу електронної системи подачі і оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Крім того, сьогодні Рада повинна розглянути законопроект про виключення кандидатів у народні депутати з виборчих списків у багатомандатних округах. Також депутати розглянуть ряд законопроектів соціальної і культурної тематики. До розгляду передбачений законопроект про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних.
Планується, що сьогодні парламент розгляне ряд економічних законопроектів. Зокрема, щодо фінансової реструктуризації, Державного дорожнього фонду і заходів по економічній стабілізації державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз".
Що стосується питання відставки уряду, то у вівторок може бути вирішена його доля. Так за недовіру Кабміну Яценюка, серед інших, може проголосувати фракція "Блока Петра Порошенка".


Раніше повідомлялося, що біля головного входу в будівлю Верховної Ради України проходять акції з вимогою відправити Кабінет міністрів у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?