В Одесі хочуть створити аналог ДНР-ЛНР - військовий експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

В Одесі хочуть створити аналог ДНР-ЛНР - військовий експерт

В Одесі хочуть створити аналог ДНР-ЛНР - військовий експерт

Координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук повідомив, що в кінці лютого в окупованому Луганську відбудеться "конференція", на якій розглянуть активізацію пропагандистських акцій на території, підконтрольній Україні, спрямованих на створення «Одеської народної республіки».
Про це військовий експерт написав на своїй сторінці в Facebook.
"В кінці лютого в Луганську з ініціативи т. зв. «Комітету порятунку Одеси» (контролюється т. зв. « Комітетом порятунку України», що його очолює М.Азаров) заплановано проведення «конференції», в ході якої планується обговорити питання про об'єднання груп колишніх жителів Одеси, які наразі ховаються від українських правоохоронних органів на території РФ або на території окупованих районів Донбасу. Також під час «конференції» буде розглянуто питання вироблення стратегії і координації «опору української влади». Зокрема, планується активізувати пропагандистські акції на території, підконтрольній Україні, спрямовані на створення (програма-максимум) «Одеської народної республіки» або ж (програма-мінімум) на надання "особливого статусу Одеської області", - повідомив Тимчук.
Раніше повідомлялося, що ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що його «республіка» бореться за незалежність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?