Пропаганда в Росії прирівняла Обаму до сигарет: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропаганда в Росії прирівняла Обаму до сигарет: опубліковано фото

Пропаганда в Росії прирівняла Обаму до сигарет: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Опозиційний депутат Державної думи РФ Дмитро Гудков опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографію з "соціальною рекламою", яка розташована на вулицях Москви, і через яку йому "огидно і соромно".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
На рекламі зображено президента США Барака Обаму з сигаретою. Гасло "Куріння вбиває більше людей, ніж Обама. Хоча він вбиває дуже багато людей" міститься в столиці Москви. Також людей закликали "кинути палити": "Не паліть. Не треба бути схожим на Обаму".



"Анекдоти з бородою - в життя. «У нас в СРСР - свобода слова! Я теж можу вийти на Червону площу і скільки завгодно лаяти президента США»", - написав депутат держдуми РФ.
Також Гудков висловив неприязнь до подібних порівнянь.
"Насправді, мерзенно і соромно, що таке з'являється на вулицях столиці Росії", - додав депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, народному депутату України від Опозиційного блоку Вадиму Рабиновичу заборонили в'їзд на територію Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?