Рада прийняла важливе для безвізового режиму з ЄС рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада прийняла важливе для безвізового режиму з ЄС рішення

Рада прийняла важливе для безвізового режиму з ЄС рішення
Джерело:  online.ua

Законопроект, який дозволить повернути в бюджет норми електронного декларування доходів, набрав у Верховній Раді потрібну кількість голосів.
Як повідомляє ONLINE.UA, за законопроект проголосували 238 народних депутатів.
Таким чином парламент скасував відтермінування запровадження електронного декларування доходів чиновників до 2017 року.
Ухвалення закону дозволить вже в 2016 році впровадити початок роботи електронної системи подачі і оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до вимог закону "Про запобігання корупції" і запобігти корупції, йдеться в пояснювальній записці.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку 2016 року в Законі про бюджет з'явився пункт, який відкладає на рік початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС. Пізніше було повідомлено, що проект бюджету на 2016 рік, підготовлений Кабміном, не містив норми про відтермінування на рік електронного декларування активів. Через ситуацію, що склалася, в ЄС зажадали пояснень від Києва щодо електронних декларацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?