Стартували зйомки восьмого епізоду «Зоряних воєн»: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Стартували зйомки восьмого епізоду «Зоряних воєн»: опубліковано відео

Стартували зйомки восьмого епізоду «Зоряних воєн»: опубліковано відео
Джерело:  ELLE.ru

У Лондоні почалися зйомки восьмого епізоду «Зоряних воєн».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ELLE.ru.
Буквально пару місяців тому відбулася прем'єра сьомої частини «Зоряних воєн»: Пробудження сили», а днями в Мережі вже з'явилася інформація про початок зйомок восьмої серії легендарної міжгалактичної саги. Про це стало відомо після того, як режисер фільму Райан Джонсон (відомий нам по серіалу «У всі тяжкі») опублікував у своєму твіттері повідомлення про закінчення першого робочого дня. Після цього Дейзі Рідлі, яка вже вдруге виконує головну роль у фантастичному бойовику, поділилася зі своїми передплатниками в Instagram невеликим записом зі знімального процесу.
До речі, акторський склад в новому епізоді практично не змінився. Як і в «Пробудженні сили», крім головної героїні у виконанні Дейзі Рідлі, ви знову побачите Джона Бойєга, Донала Глісона, Адама Драйвера, Оскара Айзека, а також Харрісона Форда в ролі Хана Соло і Лею у виконанні Керрі Фішер.


Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»
Крім того, стало відомо, що до проекту приєднався володар премії «Оскар» Бенісіо Дель Торо. Ім'я його персонажа поки тримають в секреті, але кілька місяців тому в одному зі своїх інтерв'ю зоряний актор обмовився, що зіграє лиходія. Прем'єра восьмий частини «Зоряних воєн» намічена на кінець 2017 року.


Бенісіо Дель Торо


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?