В Індії представлять смартфон за $7
Категорія
Технології
Дата публікації

В Індії представлять смартфон за $7

В Індії представлять смартфон за $7
Джерело:  3dnews.ru

Індійський виробник мобільників компанія Ringing Bells має намір представити смартфон, який буде доступним абсолютно усім верствам населення, за 500 рупій, що становить близько $7, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 3dnews.

Але де нижня межа ціноутворення на мобільні пристрої? І чи є обов'язковим для збереження рентабельності продукції, що випускається, є субсидування виробництва з боку держави? Дати часткову відповідь на це питання готова індійська фірма Ringing Bells, в планах якої значиться анонс ультрабюджетного мобільного телефону (можливо, це буде смартфон під управлінням Android). Його роздрібна вартість на місцевому ринку виявиться еквівалентній $7,3. Заручившись підтримкою індійського уряду, керівництву Ringing Bells вдалося залучити для своєї ініціативи бюджетні кошти і таким чином знизити вартість майбутнього пристрою до мінімуму.


Технічні характеристики моделі під назвою Freedom 251 поки що тримаються в секреті, але це ненадовго. Офіційна презентація смартфона відбудеться вже сьогодні. Якщо Ringing Bells справді готова запропонувати користувачам повноцінний смартфон, то серед мінімального набору функцій Freedom 251 хотілося б побачити наявність модуля Wi-Fi для підключення до бездротових мереж і, як варіант, найпростішу камеру. Зрозуміло, що операційна система Freedom 251 в ідеалі не повинна мати серйозних обмежень для повноцінної експлуатації.


Наразі в асортименті Ringing Bells є бюджетний смартфон Smart101 вартістю всього $44. За цю суму покупець отримає в своє розпорядження 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 960 x 540 пікселів, чотирьохядерний процесор, 1 Гбайт ОЗУ і 8 Гбайт вбудованої пам'яті, 8-Мп тильну і 3,2-Мп фронтальну камеру, слот для карт microSD, акумулятор на 2800 мА · год, можливість роботи в мережах 4G. Управляється Ringing Bells Smart101 за допомогою операційної системи Android Lollipop 5.1.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?