Обама оцінив внесок Литви в підтримку України
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама оцінив внесок Литви в підтримку України

Обама оцінив внесок Литви в підтримку України
Джерело:  Delfi

Президент Сполучених Штатів Барак Обама в своєму листі президенту Литви Далі Грібаускайте високо оцінив внесок Литви в підтримку України і країн-учасниць програми "Східне партнерство" загалом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.
«Литва, як і раніше, залишається прикладом того, як слід зміцнювати демократію і підвищувати безпеку в глобальному просторі. Крім того, ви демонстрували лідерство за межами вашої держави, коли були разом з Україною", - зазначив Обама.
Президент США також привітав зобов'язання Литви збільшувати фінансування оборонної сфери і вже в 2018 році довести свій оборонний бюджет до 2% ВВП, щоб відповідати стандарту НАТО.
Раніше під час конференції з безпеки в Мюнхені президент Литви Даля Грібаускайте заявила, що перед Європою стоїть «свого роду гаряча», а не «друга холодна війна».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?