Гороскоп на середу, 17 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на середу, 17 лютого

Гороскоп на середу, 17 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам зірки радять не втрачати часу і вчитися на чужих прикладах. Навіть якщо ви не дуже товариські, варто зберегти корисні зв'язки і задуматися про нові знайомства. Корисний досвід спостереження за відомими людьми, або прямий контакт з ними. Чим більше цікавих висновків ви зробите, тим впевненіше будете почуватися, коли самі опинитеся на увазі. Також варто подумати про технічне оснащення для підтримки зв'язку. Вам може стати в нагоді ще один комп'ютер або телефон, новий поштовий акаунт.


Водолій

Ініціативи Водоліїв сьогодні практично не зустрінуть перешкод. До ваших слів оточуючі схильні все частіше прислухатися. Крім інтелекту і професіоналізму, ви можете покластися на свою природну чарівність. День підходить для фінального ривка і допомагає створити базис для нового періоду. Важливий момент переживуть Водолії, народжені в середині лютого. Спокусою, яка зводить вас зі «шляху істинного», може стати самозаспокоєність, відмова від подальшої боротьби з обставинами або власними недоліками.


Козеріг

Козероги сьогодні отримають результат своїх недавніх одноосібних зусиль або колективної діяльності. Інтенсивне спілкування, робота з навчальними та інформаційними джерелами дадуть непогані плоди, якщо ви зуміли відокремити важливе від другорядного і проаналізували дані з властивою вам скрупульозністю. Можливо, ви нарешті зробите вибір з кількох варіантів або кандидатів (визначитеся зі списком речей або обов'язків, знайдете підходящого секретаря, посередника, заступника або іншого помічника).


Стрілець

Стрільці можуть розраховувати на новий виток спілкування, навчання, знайомств, родинних контактів. Не виключено, що в вашому оточенні з'явиться приваблива особистість. Можливі зрушення в любовних і шлюбних планах, отримання романтичних звісток. У Стрільців-викладачів можуть з'явитися обдаровані учні. Новий етап в кар'єрі може намітитися у дослідників, журналістів, блогерів, сисадмінів. Щоб не піти по колу старих проблем, вам варто врахувати досвід спілкування, винесений з недавніх подій.


Скорпіон

Скорпіонам варто поставити на перше місце спілкування. Сьогодні можна знайти нові привабливі межі у віртуальному житті, мережевих контактах. Незалежно від формату, представлятимуть цінність відносини в рамках навчання. Може стати більш комфортним психологічний клімат в родині або колективі, але, щоб обіцянки в цих сферах стали реальністю, вам теж варто попрацювати над собою, наприклад, стати більш дружелюбним. Якщо ви пройшли через період накопичення інформації, пора підбити підсумки і зробити висновки.


Терези

Терези сьогодні користуються прихильністю фортуни, можуть діяти за покликом натхнення. Щасливий випадок прибере зі шляху перешкоди, а інтуїція підкаже, як опинитися в потрібний час у потрібному місці. Успішно вирішаться справи, пов'язані з навчанням, подорожжю, творчістю, розширенням сфери впливу. Інстанції ухвалять рішення на вашу користь. У новій компанії вас візьмуть із розпростертими обіймами, що підніме вам самооцінку після смуги проблем. День підходить для романтичного побачення, креативної акції.


Діва

Для Дів сьогодні багато значить дружня підтримка, людська участь. Наявність зворотного зв'язку зробить більш ефективними будь-які зусилля, додасть вам натхнення в прагненні освоїти незнайому область завдань. Це відповідний момент для вступу в нове співтовариство, переходу на інше місце роботи. Неформальні відносини можуть скластися не тільки з рівними, але і з вищестоящими. Також день вдалий для зміни розпорядку дня - наприклад, для суміщення основних функцій з додатковими, роботи з навчанням.


Лев

Львів чекають приємні тенденції в дружніх, любовних, партнерських відносинах. З'являється можливість додати м'якості і делікатності в особисте спілкування, вирішувати більш дипломатично ділові та побутові розбіжності. Також можна спробувати знайти спільну мову з конкурентами. Побічно події вплинуть на ваш рейтинг і репутацію, дозволять вам продовжити період особистої популярності і відточити свій публічний імідж. У змінах може зіграти роль участь жінки або молодшого партнера, нове навчання.


Рак

Ракам не варто пропускати відповідний момент для адаптації до нового середовища. Навіть якщо потрібно подолати перешкоду, не варто бентежитися і відступати. Жертви, на які ви підете, не будуть надто важкими і виявляться багато в чому виправданими. До того ж, ви отримаєте свіжі враження, запасетесь ідеями. Сьогодні є можливість зав'язати знайомства, заручитися симпатією чи протекцією. Є передумови для оригінального вирішення фінансової проблеми, вдалого виходу зі смуги напруженості у відносинах.


Близнюки

На горизонті Близнюків нарешті засяяло сонце. Це день переходу до свободи, повернення до улюблених захоплень, а також відкриття нових перспектив для здійснення бажань. Хороші можливості відкриваються для вас як у професійному, так і в особистому житті. Якщо неприємності все ще дають про себе знати, ви отримаєте несподівану підтримку в останній момент. Це відповідний момент для самопрезентації: ви можете без зайвого напруження продемонструвати свої найкращі якості і яскраві таланти.


Тілець

Для Тельців важливі дружелюбність, комунікабельність, популярність. Уміння завоювати загальну симпатію допоможе і в діловій обстановці, і в родині. Шанси на успіх вище, якщо ви ладите з співробітниками, начальством, підлеглими, з домочадцями, сусідами, з дітьми та їхніми друзями. Тельцям, націленим на зміну роботи, вибір професії, пошуки покликання, кар'єрний ріст, або які вже змінили статус, стане в нагоді здатність до навчання. У новому колективі необхідно перейнятися духом неписаних законів, зрозуміти розподіл ролей.


Овен

Овнів чекає благополучний день. Обстановка розташовує до спілкування з групою людей, але не менш цікавою може виявитися взаємодія з конкретною людиною. Можна зустрітися з другом або родичем, отримати особисту консультацію або допомогу в неординарній ситуації. Добре контактувати з представниками підростаючого покоління. Молоді Овни можуть отримати підтримку, знайти розуміння своїх оригінальних ідей, наставника, взірець для наслідування, власну роль в команді або нішу в соціумі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?