На Путіна чекає доля Януковича - екс-ватажок ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

На Путіна чекає доля Януковича - екс-ватажок ДНР

На Путіна чекає доля Януковича - екс-ватажок ДНР
Джерело:  Novorossia.pro

Путін зараз йде тим же шляхом, який до нього пройшли Микола II, Мілошевич і Янукович.
Про це заявив колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Гіркін (Стрєлков) в інтерв'ю сепаратистському сайту Novorossia.pro, передає ONLINE.UA.
"Він дуже схожий в своїх діях на кожну з перелічених осіб. У цьому сенсі моє ставлення до Путіна не як до людини, а як до державного діяча, дуже критичне. Саме тому, що він губить не тільки самого себе, він губить країну, яка його обрала. Я критикую наразі його політику, його дії, а не його самого. Іншої легітимної фігури у нас немає зараз, для всієї країни він є єдиною легітимною владою: для народу, для чиновництва, для армії, для Збройних Сил. Але це не означає, що треба бездумно дивитися на голого короля і розхвалювати його одяг. В цьому випадку я, справді, чиню, як класичний персонаж казки Андерсена: я стверджую, що король голий. Звичайно, можна на цій підставі оголошувати мене ворогом" , - сказав екс-ватажок бойовиків.
Раніше повідомлялося, що колишній ватажок терористів ДНР Ігор Стрєлков/ Гіркін не виключає створення партії в РФ, яка буде опозицією до президента країни Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?