Утікач Азаров визнав Крим російським
Категорія
Політика
Дата публікації

Утікач Азаров визнав Крим російським

Утікач Азаров визнав Крим російським
Джерело:  Комерсант

Колишній прем'єр-міністр України, а нині утікач Микола Азаров поділився своєю думкою про долю окупованого Криму.
В інтерв'ю виданню Коммерсант Азаров сказав, що Крим ніколи не входив до складу України, передає ONLINE.UA.
"Визнають, нікуди не дінуться. Якщо міркувати, то Косово - це історичний центр Сербії. Це та територія, з якої Сербія і пішла. Не можна сказати, що для України Крим це така територія. Крим ніколи не входив до складу України, якщо не брати до уваги 1954 року, коли його адміністративно передали в рамках єдиної держави", - сказав екс-прем'єр-утікач.
За його словами, незабаром Захід не ставитиме питання про повернення Криму.
"Не хочеться Заходу зараз це визнавати, якийсь час ще не визнаватимуть, але за фактом уже все відбулося, і, як би болісно для будь-якого українського керівника це не звучало, треба сприймати дійсність як вона є. Калінінград, або Кенігсберг, був колись столицею Прусської держави, але зараз же нікому з німецьких керівників на думку не спаде сказати: поверни назад Калінінград. Так нікому не спаде на думку ставити питання і про повернення Криму. Був там референдум, і ясно, що кримчани жити з цим бандерівським режимом не захотіли. Це їх право, вони, врешті-решт, автономна республіка", - поділився своєю думкою Азаров.
Нагадаємо, 28 січня 2014 року Азаров подав у відставку з поста прем'єр-міністра, після чого покинув територію України і полетів до Австрії. З 3-го червня 2014 року оголошений в розшук СБУ.
Раніше в Генпрокуратурі заявили, що санкції, впроваджені Європейським Союзом стосовно колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова та інших чиновників часів Януковича продовжують діяти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?