Україну спіймали на військовому співробітництві з Росією
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україну спіймали на військовому співробітництві з Росією

Україну спіймали на військовому співробітництві з Росією
Джерело:  Головком

Державний концерн «Укроборонпром» постачає в Росію комплектуючі для літаків Ан-148.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Главком.
У прес-службі компанії розповіли, що Україна виконує свої зобов'язання перед російськими партнерами - за контрактом, укладеним ще до війни в Донбасі, ДП «Антонов», що входить до складу «Укроборонпрому», зобов'язане постачати в Росію комплектуючі для пасажирських літаків Ан-148. У державному концерні, що об'єднує підприємства ОПК, запевнили, що судна, які в Воронежі будують для Міноборони РФ, «не мають ніяких ознак військових літаків або літаків спецпризначення».
Представники держкомпанії також відзначили, що Україна не припинила участь в контракті для російських військових, оскільки партнер «Антонова» - Воронезьке акціонерне літакобудівне товариство (ВАЛТ) - не входить до переліку російських підприємств, які потрапили під українські санкції.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко підписав указ, в якому постановив присвоїти літаку Су-24 831 гвардійської бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України ім'я Василя Нікіфорова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?