Названа дата старту «Голосу країни-6»
Категорія
Культура
Дата публікації

Названа дата старту «Голосу країни-6»

Названа дата старту «Голосу країни-6»
Джерело:  ТСН

Стало відомо, коли відбудеться прем'єра шостого сезону "Голосу країни".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Шостий сезон головного вокального шоу країни стартує 28 лютого о 21:00 на телеканалі "1+1".
Серед відмінних рис "Голосу країни-6", в порівнянні з минулими сезонами, "платиновий" тренерський склад, до якого увійшли Потап, Тіна Кароль, Іван Дорн та Святослав Вакарчук, учасники з різних країн світу, які, на думку тренерів, мають більш високий вокальний рівень, а також репертуар, основну частину якого складе українська музика.
Крім того, в шостому сезоні глядачі стануть ще ближчими до проекту і зможуть спостерігати за процесом створення шоу. Вони побачать весь масштабний знімальний процес зсередини, познайомляться з командою проекту, дізнаються, про що говорять тренери, коли вимикаються камери, побачать, як готуються ведучі до виходу на сцену в своїх гримерках, і відчують, що переживають учасники до того, як їх голос почує вся країна.
Варто відзначити, що на участь в "Голосі країни-6" подали заявки понад 5 000 осіб. Над створенням шоу працюють близько 300 професіоналів "1 + 1 Продакшн", а те, що відбувається на сцені і в залі, знімають 30 операторів. Для зйомок використовувалося 5 тонн декорацій та 3 тонни світлового обладнання. Всі виступи учасників на сцені "Голосу країни" супроводжує живий оркестр під керівництвом музичного продюсера Руслана Квінти.
У першому етапі шоу під назвою "сліпі прослуховування" зіркові тренери набирають собі команди з 14 вокалістів, з якими продовжать працювати на проекті. Свій вибір вони роблять наосліп, сидячи спиною до сцени і слухаючи лише голос учасника.
28 лютого о 21:00 у прем'єрному випуску "Голосу країни-6" телеглядачі "1 + 1" дізнаються, хто з учасників зможе повернути тренерське крісло і здивувати своїм голосом музичних професіоналів нашої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?