Провал відставки Яценюка: з'явилося відео різкої заяви Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Провал відставки Яценюка: з'явилося відео різкої заяви Саакашвілі

Провал відставки Яценюка: з'явилося відео різкої заяви Саакашвілі
Джерело:  online.ua

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі вважає, що перш ніж робити висновки, варто було б знати позицію президента Петра Порошенка щодо вчорашніх подій у Верховній Раді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Мені б хотілося, звичайно, позицію президента з цього приводу знати. І дуже багато людей, які управляються безпосередньо з цієї будівлі (Адміністрації президента), я бачив прізвища, голосували за те, щоб обдурити народ України. Я думаю, що це важка політична відповідальність для кожного, тому я б хотів перед тим, як остаточні свої судження мати з цього питання, дізнатися позицію президента", - сказав Саакашвілі журналістам біля входу в Адміністрацію президента.

Пізніше у своєму Facebook Саакашвілі звернувся до членів фракції БПП.

Нагадаємо, після того, як в Раді не вдалося зібрати достатню кількість голосів для відставки уряду, главу Кабміну Арсенія Яценюка і президента України Петра Порошенка звинуватили в змові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?